ماتی و جلا

taj
telegramwhatsupinstagram
۱۴۰۰/۳/۲۷ پنج شنبه
(0)
(0)

ماتی و جلا

ماتی و جلا

ماتی و جلا

علت ماتی و جلا

• ضخامت فیلم بالا و یا رطوبت بالای هوای کابین
• زیر لایه بسیار حساس به حلال ها
• اختلاط اشتباه و یا هاردنر آلوده
• استفاده ناصحیح از تینر
• جریان هوای ناکافی در کوره
• توفق در کوره و پخت
• لایه کلر بسیار سفت و پایدار
• پولیش نادرست و بسیار زود بعد از پخت

 

پیشگیری ماتی و جلا

• پیروی از توصیه های کاربردی در اوراق اطلاعات فنی
• مراقبت و بستن ظروف هاردنرپس از استفاده
• اطمینان از جریان هوای کافی در کوره در زمان پخت
• جلوگیری از ایجاد وقفه در جریان پخت

 

اصلاح و ترمیم ماتی و جلا

• سنباده زنی و پولیش مجدد
• سنباده زنی و رنگ کاری مجدد

instagram
menusearch
fa.rrgh.ir